Loopbaancoaching

In dynamische tijden als deze is lifetime-employment geen vanzelfsprekendheid. Dan is het goed om periodiek te bekijken of je nog het juiste carrièrepad volgt. 
 
Success Group helpt bij vragen rondom loopbaan en ontwikkeling. Door het inzetten van assessments en arbeidsmarktanalyses in de coaching worden toekomstplaatjes concreet gemaakt. Desgewenst zetten we de expertise in van Astorium, arbeidsbemiddelaar. Een coach van Success Group brengt helder in kaart welke mogelijkheden en kansen er zijn, binnen én buiten de organisatie waar betrokkene werkt. Success Group kiest daarbij de systemische aanpak. Samen kijken we welke doorgroeimogelijkheden bij de huidige werkgever in het verschiet zouden kunnen liggen en hoe dit aan te pakken om de kans om te zetten in actie. Hierbij kan in het traject input van de werkgever worden betrokken, zodat er een realistisch plan komt te liggen.
In het loopbaantraject wordt in overleg één of meerdere assessments ingezet, waardoor een objectieve component in het traject wordt opgenomen. Op basis van de resultaten van de assessments krijgt betrokkene gerichte feedback ten behoeve van meer zelfinzicht en worden loopbaanvraagstukken in het licht van de resultaten van het assessment nader toegelicht en besproken.
 
Ook bij vraagstukken rondom bedrijfspolitiek, en hoe hierin eventuele problemen om te zetten in kansen, kan Success Group een rol spelen. Door gericht op dit vraagstuk te coachen, te focussen en te spiegelen, kan je carrière de gewenste wending nemen. Kansen krijg je, maar voor een deel creëer je deze zelf. Hoe? Neem contact met ons op en geef jouw toekomst zèlf vorm.

 

A:   Regulusweg 11, 2516 AC Den Haag                                                                                      copyright 2022 SuccessGroup

E:   info@successgroup.nl     

 

                                                                                                     algemene voorwaarden