Loopbaancoaching

In dynamische tijden als deze is lifetime-employment geen vanzelfsprekendheid. Dan is het goed om periodiek te bekijken of je nog het juiste carrièrepad volgt. 
 
Success Group helpt bij vragen rondom loopbaan en ontwikkeling. Door het inzetten van assessments en arbeidsmarktanalyses in de coaching worden toekomstplaatjes concreet gemaakt. Tevens kunnen we de expertise inzetten van Astorium, arbeidsbemiddelaar. Een coach van Success Group brengt helder in kaart welke mogelijkheden en kansen er zijn, binnen én buiten de organisatie waar betrokkene werkt. Success Group kiest daarbij de systemische aanpak. Samen kijken we welke doorgroeimogelijkheden bij de huidige werkgever in het verschiet zouden kunnen liggen en hoe dit aan te pakken om de kans om te zetten in actie. Hierbij kan in het traject input van de werkgever worden betrokken, zodat er een realistisch plan komt te liggen.
 
Ook bij vraagstukken rondom bedrijfspolitiek, en hoe hierin eventuele problemen om te zetten in kansen, kan Success Group een rol spelen. Door gericht op dit vraagstuk te coachen, te focussen en te spiegelen, kan je carrière de gewenste wending nemen. Kansen krijg je, maar voor een deel creëer je deze zelf. Hoe? Neem contact met ons op en geef jouw toekomst zèlf vorm.

 

A:   Maanweg 174, 2516 AB Den Haag                                                                                      copyright 2017 SuccessGroup

E:   info@successgroup.nl

 

 Success Group is onderdeel van de Astorium Groep