Assessments

Wij bieden kwalitatief goede assessments die specifiek bijdragen aan zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling.

Gedrag en Drijfveren scan

Past het personeel binnen de koers van de organisatie en in hoeverre is het individu binnen het team een goede toevoeging?
De gedrag & drijfveren analyse geeft hierop antwoord. De groei die het personeel doormaakt zal ook groei voor de organisatie betekenen. Voor dit doel werkt Success Group met Success Insights® analyses op basis van DISC. Het is een toegankelijk en bruikbaar reflectie-instrument ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en samenwerking.

 

Employability

Met een objectieve meting krijg je zicht op de ontwikkelperspectieven van de medewerker. Waar gaat deze medewerker sneller van lopen, welke kwaliteiten brengt hij mee en worden deze voldoende ingezet? Zaken die o.a. van belang zijn als je met de persoonlijke groei van employabilityprogramma’s.

 

Functioneringsgesprekken

Bij vraagstukken die spelen rondom functioneren en beoordelen is de analyse een handige leidraad waarmee een positieve insteek gekozen kan worden gericht op de toekomst. Success Group kan hierin desgewenst begeleiding bieden. Kijk hier voor meer informatie daarover.

 

Certificering

De Success Group is gecertificeerd in het afnemen en interpreteren van ontwikkel assessments op basis van DISC. Deze test kan uitsluitend worden afgenomen in combinatie met een validerend gesprek met een gecertificeerde Consultant.

 

bestellen Gedrag & Drijfveren scan

Zodra wij het email-adres van betrokkene ontvangen, zullen wij hem/haar benaderen om de analyse in te vullen en een afspraak in te plannen voor een analyse-gesprek met een gecertificeerde consultant.

€ 995,00

Loopbaan scan

In hoeverre is iemand nog op zijn plaats binnen de organisatie?

Het doel van de Loopbaanscan is bewustzijn creëren over eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Aan de hand van de vragen 'wie ben ik', 'wat kan ik' en 'wat wil ik' wordt inzicht gegeven in de positie van betrokkene. Dit kan vervolgens leiden tot loopbaanstappen, maar evenzeer tot betere ontwikkeling binnen de eigen functie. De Loopbaanscan wordt daarom gebruikt voor loopbaanadvies, mobiliteit, re-integratie en outplacement.

 

Competentie-analyse

Een uitgebreide competentie-analyse is toegevoegd in de scan. In deze analyse worden allereerst de competentiescores van de kandidaat op basis van het persoonlijkheidsprofiel (talent) en de zelfbeoordeling met elkaar vergeleken. Hierin wordt duidelijk wat de kerncompetenties zijn en waar de potentie van de kandidaat ligt. Vervolgens wordt het talent van de kandidaat voor deze competenties vergeleken met hoe motiverend de kandidaat de competenties vindt. Hierbij wordt duidelijk van welke competenties de kandidaat energie krijgt en welke competenties een uitdaging vormen.

 

Richtinggevend inzicht
De scan geeft richtinggevend inzicht over welke loopbaanstappen bij betrokkene passen. De scan wordt veelal in combinatie met loopbaancoaching aangeboden. Kijk hier voor meer informatie daarover.
 

 

 

bestellen Loopbaan Scan

Zodra wij het email-adres van jou hebben ontvangen, zullen wij jou benaderen om de analyse in te vullen.

Tijdelijke actie t/m mei 2020

€ 395,00


Leiderschap scan

De scan geeft inzicht in leiderschapscompetenties, leiderschapsrollen, kwaliteiten en valkuilen en kan ingezet worden in selectiesituaties en MD-trajecten. 

 

De scan geeft inzicht op de volgende onderdelen:

 • Match met leiderschap en leiderschapsstijlen
 • Inzicht in leiderschapssituaties: weet iemand wat voor reactie in een bepaalde situatie het meest effectief is?
 • Aanleg voor transformationele en transactionele competenties
 • Risico op laissez faire kenmerken
 • Leiderschapsrol, wat is iemands managementstijl? De rol is gebaseerd op het Concurrerend Waardekwadrant van Quinn 
 • Kwaliteiten
 • Valkuilen

De leiderschap scan wordt veelal ingezet in combinatie met executive coaching, waarbij de leidinggevende, binnen een veilige omgeving, kan werken aan een aantal professionele en persoonlijke issues. Kijk hier voor meer informatie daarover.

 

bestellen Leiderschap Scan

Zodra wij het email-adres van betrokkene ontvangen, zullen wij hem/haar benaderen om de analyse in te vullen.

€ 495,00

Duurzame inzetbaarheid scan

Deze scan geeft inzicht of talenten binnen de organisatie optimaal worden benut, en of medewerkers gezond en met plezier werken, nu en in de toekomst. Aandacht hiervoor levert vitale en bevlogen medewerkers op die niet alleen gemotiveerder en flexibeler zijn, er is tevens sprake van minder ziekteverzuim en uitstroom van personeel.

 

De scan is een laagdrempelige manier om loopbaanvraagstukken te signaleren bij medewerkers, waardoor hier tijdig aandacht aan kan worden besteed. De volgende vragen komen aan de orde:

 • Ben ik een bevlogen medewerker?
 • Waar sta ik qua ontwikkeling?
 • Wat geeft mij energie?
 • Hoe ga ik om met verandering en kan ik mij aanpassen?
 • Hoe zit het met de balans privé en werk?

Mentale toestand en aanpassingsvermogen

Dit instrument toetst de mentale toestand van de medewerker binnen zijn werkgebied tevens toetst het de persoonlijke flexibiliteit. Het wordt veelal ingezet bij grote groepen om op basis van groepsresultaten de juiste interventies te kunnen aanbieden.

 

bestellen Duurzame Inzetbaarheid Scan

Zodra wij het email-adres van betrokkene ontvangen, zullen wij hem/haar benaderen om de analyse in te vullen.

€ 395,00


 

A:   Regulusweg 11, 2516 AC Den Haag                                                                                      copyright 2022 SuccessGroup

E:   info@successgroup.nl     

 

                                                                                                     algemene voorwaarden