Coaching

Mooie plannen starten vaak bij medewerkers, maar kunnen daar ook eindigen. Daarom bieden wij in tijden van verandering een aanpak dat niet alleen gericht is op het creëren en omhelzen van draagvlak voor verandering, maar we zetten specifiek de sterke punten van medewerkers in om processen in gang te zetten.

 

Binnen ieder veranderproces doorlopen betrokkenen diverse fases. Van urgentiebesef om te vernieuwen naar loslaten van het oude, van niet weten en onzekerheid naar creativiteit en het starten van een nieuw begin.  Niet iedereen binnen de organisatie bevindt zich in dezelfde fase en daarmee kan een organisatie behoorlijk verward opereren.

 

Naast intervisie-sessies kan door middel van individuele coaching sturing worden gegeven aan dit proces. De coaches van Success Group begeleiden betrokkenen bij elke fase die zij doorlopen, toekomstgericht en met de nieuwe koers in het vizier. Dit geeft voor de betrokkene houvast in onzekere tijden.

 

Bent u bezig met de vraag of uw bedrijf nog beter zou kunnen opereren binnen de huidige markt? Of wilt u het veranderproces op een positieve wijze voor alle betrokkenen aanpakken? Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken welke toegevoegde waarde wij hierin leveren!

 

A:   Regulusweg 11, 2516 AC Den Haag                                                                                      copyright 2022 SuccessGroup

E:   info@successgroup.nl     

 

                                                                                                     algemene voorwaarden