Ontwikkeladvies

3-9-2020

Berichten vanuit het Ministerie van Sociale Zaken geven aan dat de subsidie-pot hiervoor inmiddels op is. Al na 1 maand openstelling! Dat de behoefte groot is, is duidelijk. Daarom hebben wij besloten tegen een gereduceerd tarief dit advies aan te bieden, namelijk € 650 euro. Dit kan je via je werkgever laten vergoeden uit het zgn. employability-budget.

Wat houdt het gratis ontwikkeladvies traject in?

De wereld is veranderd in een hele korte tijd. Zo ook de arbeidsmarkt. Hoe blijf je waardevol voor bedrijven nu en in de toekomst? Die vraag is belangrijk voor iedereen die graag wil en moet werken. 

 

Om dit proces te stimuleren heeft de overheid recent een gesubsidieerde vorm van ontwikkeladvies mogelijk gemaakt. Na dit adviestraject is duidelijk hoe jij jezelf het beste kan ontwikkelen en welke kansen er voor jou liggen.
Is dat bijvoorbeeld het volgen van een opleidingen of is juist een overstap naar een andere branche of vakgebied nodig? Het gaat om antwoorden op de vraag hoe jij je loopbaan toekomstbestendig maakt en welke stappen daarvoor nodig zijn.
Maak nu gebruik van deze kans die de overheid jou biedt!

 

Voor wie?

Voor iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt, werkzoekenden, werknemers, ZZP-ers, flexwerkers, ondernemers. Dus ook als jij je zelf niet op je plek voelt in je huidige baan, terwijl jouw branche niet is getroffen door de crisis, dan is deze regeling op jou van toepassing.

Wanneer beginnen?

Begin augustus 2020 kunnen de aanvragen gedaan worden voor de trajecten. De subsidie kan per 1 oktober worden toegekend.

Hoe aanmelden?

Je kunt bij ons een gratis ontwikkeladvies aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan met jou contact op voor het registreren van dit traject bij de overheid en vragen na afronding hiervan subsidie voor jou aan. Jij hoeft daar zelf niets voor te doen, wij regelen dit administratieve onderdeel voor jou, zodat jij je kan richten op jouw ontwikkeling!

Wat houdt het in?

Het gratis ontwikkeladvies traject bevat begeleiding van een gekwalificeerd loopbaancoach, inclusief een arbeidsmarkt- en loopbaanscan, hiervoor betaal je normaal gesproken €700,-

De methode die we samen met jou doorlopen zijn de 5 stappen van de KAAAP-methode:

 • Kennismaking
  hierbij maak je in een persoonlijk gesprek jouw situatie helder
 • Arbeidsmarkt- en loopbaanscan 
  hierbij worden jouw persoonlijkheid, competenties en arbeidsmarktkansen in kaart gebracht
 • Advies  
  hierbij brengen we in kaart welke kansen en mogelijkheden er zijn voor verdere ontwikkeling
 • Actieplan
  hierbij maken we een gericht actieplan voor jouw professionele ontwikkeling
 • Personal branding  
  hierbij wordt jouw CV en LinkedIn profiel bekeken en ge-update


Het ontwikkeladvies wordt in samenwerking met Astorium Werving & Detachering aangeboden.  

A:   Regulusweg 11, 2516 AC Den Haag                                                                                      copyright 2022 SuccessGroup

E:   info@successgroup.nl     

 

                                                                                                     algemene voorwaarden