Outplacement

Binnen elke fase van een bedrijf kan het zijn dat eerder gewaardeerd personeel, nu niet meer past bij de huidige of toekomstige strategie.
 
Bedrijven die een strategische personeelsplanning maken, weten in een vroeg stadium welk personeel van toegevoegde waarde is voor de strategie van het bedrijf. Daardoor kan met het personeel, dat daar niet bij past, in een vroeg stadium in overleg worden getreden om tot goede afspraken te komen en om perspectieven voor de betrokkene te zoeken.
 
Success Group helpt met concrete outplacementtrajecten die zij in samenwerking met arbeidsbemiddelaar Astorium aanbiedt. Dit zijn trajecten waar niet alleen wordt gepraat, maar ook tot echte actie wordt overgegaan om tot een goed toekomstperspectief te komen. Want helder is, van werk naar werk is voor iedereen het beste en dan is actie geboden.
 
De consultants van Success Group volgen de fases van:
  • wie ben ik,
  • wat kan ik,
  • wat wil ik,
  • wat zijn mijn mogelijkheden
  • mogelijkheden omzetten in actie en kansen creëren en oppakken
 
In samenwerking met Astorium wordt een arbeidsmarktanalyse gemaakt en wordt hard gewerkt  om de mogelijkheden en kansen in de arbeidsmarkt te creëren voor betrokkene.
 
Hoe wij dit doen? We spreken het graag met u door.

 

A:   Regulusweg 11, 2516 AC Den Haag                                                                                      copyright 2022 SuccessGroup

E:   info@successgroup.nl     

 

                                                                                                     algemene voorwaarden