Inspiratie

Success Group heeft twee open workshops die inspireren tot beter omgaan met elkaar en het geeft stof tot nadenken over leiderschap, organisatieontwikkeling, persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling.

 

Kijk eens hoe Louis van Gaal inspireert

Inspiratiesessie: ‘De kracht van het verschil’

Ieder mens heeft zijn eigen stijl, zijn unieke behoeftes, verwachtingen en drijfveren. Door deze verschillen te herkennen, erkennen en te waarderen, leer je beter en vooral positiever met elkaar omgaan.

Wij maken de verschillen in teams, en de consequenties daarvan, inzichtelijk met de kleurentaal van Success Insights. Dat doen we in individuele, team- en organisatiebrede programma's.

De kleurentaal is een handig hulpmiddel voor inzicht in eigen persoonlijkheid en in die van de andern. De kleuren bieden een gemeenschappelijke, positieve taal naar elkaar die de communicatie makkelijker maakt. Feedback geven aan elkaar vinden veel teams lastig, terwijl dit essentieel is voor veel processen om tot resultaat te komen. Door het spelelement toe te voegen in de sessie wordt iedereen geprikkeld om zich open te stellen waardoor het leerdoel wordt bereikt, namelijk inzicht in jezelf en de ander en dat verschillen iets positiefs toevoegen.

Inspiratiesessie: ‘Toegevoegde waarde kennen en gebruiken’

Ieder mens heeft een toegevoegde waarde zowel in de privé- als zakelijke omgeving. Als je deze kent, dan is het gemakkelijk om dit in te zetten voor persoonlijke en omgevingsdoelen. Toch wordt dat niet door iedereen even effectief gedaan. Voor een leidinggevende is dat een belangrijk managementvraagstuk, je wilt immers dat jouw medewerkers hun toegevoegde waarde optimaal benutten voor hun taak en de organisatiedoelen.

Tijdens de sessie worden zowel situationele- als interpersoonlijke verklaringen gezocht voor het al of niet inzetten van kwaliteiten. Bekeken wordt aan welke 'knoppen' gedraaid kan worden, zowel op individueel als organisatiebreed niveau om ieders kwaliteiten optimaal aan te spreken. Iedereen wil graag zijn omgeving helpen met de kwaliteiten die hem zijn gegeven. deze sessie zorgt voor bewustwording daarvan en gaat op zoek naar handvatten en stimuleert mensen hiertoe.


Nieuwsgierig geworden?

 

A:   Maanweg 174, 2516 AB Den Haag                                                                                      copyright 2020 SuccessGroup

E:   info@successgroup.nl                                                                                                           algemene voorwaarden

 

 Success Group is onderdeel van de Astorium Groep